Vásárlási információk

 

Rendelés

Munkanapon, 11 óráig leadott rendeléseket a csomagküldő szolgálat a következő munkanapon kézbesíti 8-16 óráig az ország egész területén.

Online áruházunkban a "készletet" megjelöléssel szereplő termékek megtalálhatóak a Móricz Zsigmond körtéri üzletünkben, így rendelését akár személyesen is átveheti még aznap.


Szállítás és Személyes átvétel


A termékek biztonságos házhozszállításáról csomagküldő szolgálat gondoskodik, az általa meghatározott feltételek alapján. Utánvételes szállítási díj: 990 Ft, bruttó 15000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes!

Pick Pack Pont-ra rendelt csomagok esetében a szállítási díj: 790Ft, bruttó 15000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes! A Pick Pack Pont szolgáltatás részletiről itt tájékozódhat: http://formatexjatekok.hu/pickpackpont.

Személyes átvétel választásánál a rendeléseket üzletünkben, a Móricz Zsigmond körtér 14. szám alatt vehetők át nyitvatartási időben. A szállítási/átvételi értesítőt követően 5, azaz öt nap áll rendelkezésre az átvételre. Amennyiben ez idő alatt a csomag nem kerül átvételre a rendelés törlődik.

 

Fizetési módok

Házhozszállításnál utánvéttel készpénzben a futárnál, illetve a rendelés elküldésekor online fizethet. (Online, előre fizetésnél a biztonságos PayPal rendszert és a K&H Bank online bankkártyás fizetési szolgáltatását tudja igénybevenni.)

Pick Pack Pontos átvétel esetén az online előre, vagy az átvételi helyen a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található boltlistából tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.) (Online, előre fizetésnél a biztonságos PayPal rendszert és a K&H Bank online bankkártyás fizetési szolgáltatását tudja igénybevenni.)

Az üzletben, személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával.


Árucsere/Visszaküldés

Hibás, hiányos  termék esetén ingyenesen küldünk csereterméket telefonos illetve eletronikus levélben történő egyeztetés alapján. Amennyiben ugyanolyan terméket nem tudunk biztosítani választható más, legalább annyi értékben mint az eredeti termék volt. Ilyenkor is díjmentes a cseretermék biztosítása, csak a felmerülő külömbséget számlázzuk ki és ezt az összeget kell kiegyenlíteni a futárnál.

Lehetőség van nem hibából vagy hiányosságból eredő termékcserére is, ilyenkor az új számla elkészítésénél beszámítjuk a visszaküldendő terméket. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben újra terhelésre kerül a kiszállítási díj.

Minden, árucsere tranzakciónál kérjük, hogy a cserélendő terméket zárt (lehetőleg kartondoboz) csomagolásba készítség elő a futár érkezéséig. Az árucseréket kizárólag futárszolgálattal bonyolítjuk, ilyenkor PickPackPontos átvételre nincs lehetőség.

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, és 14 napon belül visszaküldi (vagy 14 napon belül írásban jelzi felénk az elállás szándékát, és később küldi vissza), áruházunk visszafizeti Önnek a termék árát. Az elállási jogokról, feltételekről, részletesen a „Felhasználási feltételek” (ÁSZF) IV. pontjában olvashat.Üzletünk nyitvatartási ideje:

hétfőtől-péntekig: 10:00-18:00-ig
szombaton: 10:00-14:00-ig.

A bolt nyári nyitvatartási ideje: (június 1-től - augusztus 31-ig)
hétfőtől-péntekig 10:00-18:00-ig
szombaton: zárva