A vásárlás menete

  • Regisztráció:

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. Ezzel biztosítjuk számodra, hogy fiokodban áttekinthetőek legyenek adataid, korábbi vásárlásaid. A regisztrációt a rendelés leadása előtt kell elvégezned, ezt most itt is megteheted. 

 

  • Rendelésed indítása:

A kiválasztott termékeid a bevásárlókosár rovatba kerülnek, ha kaptál valamilyen akciós kupont annak kódját itt tudod megadni. Innen a jobb Tovább a pénztárhoz feliratra kattintva jutsz el a szállítási és fizetési lehetőségek kiválasztásához.


  • Szállítási és átvételi lehetőségeid:

Házhozszállítás futárszolgálattal = A termékek biztonságos házhozszállításáról csomagküldő szolgálat gondoskodik az általa meghatározott feltételek alapján. Díja belföldre bruttó 990Ft, szállítási idő 1-2 munkanap, viszont bruttó 15000Ft feletti vásárlásnál ingyenes! Környező (Uniós) országokba bruttó 2000Ft, egyéb nyugati (Uniós) országba 4000Ft, szállítási idő 2-4 munkanap. Nem belföldre történő szállításnál csak előre fizetés lehetséges. A külföldre történő szállítások pontos díjait itt találod. 

Pick Pack Pont átvételi pontra = Kérheted rendelésedet belföldi átvételi pontra. Ennek díja bruttó 790Ft, viszont bruttó 15000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes! A Pick Pack Pont szolgáltatás részleteiről itt tájékozódhatsz.

Ez a szolgáltatás átmenetileg technikai okok miatt nem elérhető. Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Személyes átvétel üzletünkben = Ingyenesen átveheted rendelésed üzletünkben az e-mail-ben kapott átvételi értesítőt követően.

Üzletünk a XI. kerület, Bartók Béla út 52. szám alatt lévő Replica Játék-és Makettbolt, mely hétköznap 10:00-18:00-ig, szombaton pedig10:00-14:00-ig tart nyitva. (A rendelésed 5 munkanapig áll módunkban fenntartani részedre!)

 

  • Fizetési lehetőségeid:

Házhozszállításnál utánvéttel készpénzben a futárnál, illetve a rendelés elküldésekor online előre fizethetsz. Online, előre fizetésnél a biztonságos PayPal rendszert és az OTP Bank SimplePay online bankkártyás fizetési szolgáltatását tudod igénybe venni. Külföldi szállítási cím megadásánál csak az online, előre fizetést tudod választani.

Pick Pack Pont átvétel esetén az online előre, vagy az átvételi helyen a készpénzel vagy bankkártyával (Átvételi helytől függ) tudsz fizetni.

Személyes átvételkor üzletünkben igényed szerint készpénzel, bankkártyával, Erzsébet-kártyával illetve Erzsébet ajándék utalvánnyal fizethetsz.

 

  • Rendelésed véglegesítése:

A szállítási és fizetési lehetőségek kiválasztása után a jobb oldalon el kell fogadnod a szerződési feltételeket egy kis négyzet bepjelölésével illetve a felette található üres mezőbe üzenetet írhatsz nekünk a rendelésedel kapcsolatban. Mi azt figyelembe vesszük a teljesítéskor. Érdemes még bejelölnöd a Feliratkozás hírlevélre négyzetét hisz így nem maradsz le akcióinkrol, híreinkről. Mindezek után már csak a Rendelés elküldése szövegre kell kattintanod.